Actualitat

#WelcomeRefugees

Des de l’Ateneu L’Harmonia donem suport a l’acollida de les persones refugiades que fugen de les guerres i de la fam, i és per això que hem consultat la manera de solidaritzar-nos-hi.

Ens fan saber que el més efectiu és fer una aportació econòmica, per petita que sigui, a les organitzacions que treballen per atendre les necessitats més immediates de refugiats i refugiades, sobretot d’aquells i aquelles que es troben atrapades en el camí amb l’hivern a sobre.

A continuació us oferim el llistat d’organitzacions que ens ha recomanat Stop Mare Mortum:

> Entitats que treballen a casa nostra i que formen part d’asil.cat. Podeu entrar a les seves pàgines web i informar-vos dels seus àmbits de treball:

> Entitats que treballen sobre el terreny i en ruta a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. En aquest sentit, el Fons Català, de manera coordinada amb les institucions catalanes i la ciutadania, i d’acord amb les necessitats identificades i peticions realitzades, ha obert una campanya de suport als refugiats i refugiades centrada en cinc eixos: Assistència en les rutes de fugida, Suport als municipis de la ruta, Planificació i gestió de l’acollida, Acollida a Catalunya i Educació per al desenvolupament i sensibilització. Les aportacions de particulars es poden fer a través dels següents comptes corrents:

  • Triodos Bank: ES47 1491 0001 2620 0525 7510
  • Catalunya Caixa: ES87 2013 0500 1402 1395 4220
  • CaixaBank: ES79 2100 3200 9625 0002 9627

> Entitats que treballen sobre el terreny:

A banda d’això, a l’Harmonia hi ha un grup de treball que prepara l’acollida de les refugiades que properament arribaran al nostre poble.

També volem recordar que cada dimecres a les 20h a la Plaça Orfila, hi ha una concentració en suport a les persones refugiades.

Per últim recomanar-vos aquest article que Montse Santolino publicà a La Directa: Ansietat solidària.

Configuració de cookies


Tanca Més informació