Actualitat

Busquem persones voluntàries pel “Juguem en Harmonia”!

El proper dimecres 18 d’octubre a les 17h engeguem la temporada del “Juguem en Harmonia” i per poder continuar endavant aquesta activitat necessitem persones voluntàries que ens ajudin.

Què implica ser voluntari/a del Juguem en Harmonia?

– Repartir-se amb les altres persones voluntàries els dimecres a venir, d’aquesta manera, quantes més persones voluntàries hi hagin, menys vegades caldrà venir.

– El dimecres que hagis de venir, hauràs de venir a les 16h, demanar la clau del magatzem al taulell d’informació de l’Ateneu, treure a la sala de l’espai relacional/Bar la catifa i els coixins, passar una escombrada a la catifa. Treure les caixes de les joguines i posar-les sobre l’escenari.

– Durant l’estona del juguem (de 17h a 18:30h), caldrà supervisar que tot funcioni amb normalitat.

– Si volguessis, també ens pots oferir fer un taller que creguis que pot encaixar amb l’activitat amb un mes d’antelació (contacontes, dibuix…) .

“Juguem en Harmonia” és un espai de joc lliure liderat per veïns i veïnes. Adults i infants estan convidats a participar-hi i a gaudir-ne, així com a prendre’n part activa i a corresponsabilitzar-se del seu funcionament.

Si estàs interessat o interessada no dubtis escriure’ns a dinamitzacio@ateneuharmonia.cat

Configuració de cookies


Tanca Més informació