Actualitat

Joves artistes participants de la segona residència del “08030-CreArt”!

Danny’s Choice (música)

Nascuts al 2015 durant una estada a Madrid, Danny’s Choice és un grup de música folk irlandesa, americana i catalana. Format per joves músics, volen aprofundir en la seva proposta musical, apropar-la a tot tipus de públics i composar temes propis. Creuen que la música tradicional és música festiva i per tant es proposen que la seva proposta sigui tant escoltada com ballada. A banda, però, també interpreten cançons melancòliques i tranquil·les. La banda està formada per violí, guitarra, banjo, mandolina, guitarra, melòdica, baix i veus. Els seus integrants provenen de diversos indrets del territori català: Granollers, La Seu d‘Urgell, Figueres, Banyoles i Sant Andreu de Palomar. El seu repertori també inclou versions de músics tan diversos com The Beatles, Old Medicine Crow, Bob Dylan, The Lumineers, Ovidi Montllor i Lluís Llach.

Daniel Cases, Marc Grau, Marta Pairó, Ion Cortada, Carles Miñambres i Luca Turbia

Facebook – Youtube – Soundcloud

El último mono (música)

Aquest any es proposen fer un salt de qualitat amb la música i plantejar una gira totalment diferent que serà quasi tota de cançons propies, a més a més comptaran amb un guitarra nou, per tan serà un projecte a dos guitarres tal i com es podrà veure en el disc que es gravarà el desembre a Vilafranca del Penedès (Estable Records).

Roger Vilà, Cristina Martí i Daniel Labrador

Facebook – Instagram – Youtube

Night’s Watch

Són una formació de músics molt recent. el seus estil es mourà pel Hard Rock, i també orientat cap a versions i covers de Heavy Metal. Un cop tinguin ja més rodatge en aquests estils, l’objectiu és començar a composar les seves pròpies cançons, també dins d’aquests gèneres musicals. La formació del grup consisteix en bateria, baix, dues guitarres i veu. Tots porten molt temps en el món de la música.

Emma Ruano, Gerard Gómez, Oriol Castells, Marc Moltó, Ferran Morata

Voël

Grup format per 4 instrument(iste)s: violoncel, veu, piano i bateria. A més, col•laboren amb dues ballarines en dos temes instrumentals -un dels quals també combina poesia. és per aquest motiu que ens agrada considerar-nos un projecte multidisciplinar, més que un grup de música convencional.

es mouem entre el New Age, la balada Rock i el Swing. Volen compondre cançons en català, amb lletres sensibles i properes alhora poètiques. Porten idea de presentar aviat un EP al voltant de la idea de “Despertar” de la letargia la ciutat i la societat en general, de no donar valor a allò que realment importa. El nom, Voël, significa ocell, i és també el títol d’una de les cançons amb coreografia. Les ales i el vol de l’ocell són part de la metàfora i van una mica en aquesta direcció. Tant de bo, a través de la seva música, algú tingui més ganes de mirar enlaire i aixecar els peus de terra.

Bandcamp

Gabriel Porcel, Paula Calbet,  Marc Manyà, Gerard Aguilar

Rebombori (música)

Un grup de rock de mestissatge que pretén inundar els escenaris amb un directe explosiu que inclou cançons pròpies que parlen de lluita i rebel·lió,passant també per la vessant més festiva.

Guillem Lahuerta, Aurembiaix Ainsa, Cristhian Gutiérrez, Pol Viedma, Joan Guarch, Guim Fontdevila

Facebook – Youtube

Configuració de cookies


Tanca Més informació