Actualitat

Cicle Embat. Tallers pràctics: coneix els teus drets

Si volguéssim fer un símil, podríem dir que la crisi econòmica, social i sanitària que va despertar al març d’ara fa un any, representa un embat, una gran onada que s’afegeix a la ja de per si precària situació de moltes persones dels nostres pobles i barris. Aquest embat ens ha endinsat en una nova dimensió, fins ara desconeguda, on moltes de les eines que havíem anat creant i esmolant per gestionar col·lectivament les diferents problemàtiques, han quedat sobrepassades per aquest paradigma. És en aquest sentit que proposem aquest cicle de tallers pràctics, per a conèixer i per afrontar conjuntament les necessitats del moment. 

Hem marcat tres eixos prioritaris: el laboral, el d’habitatge i el migratori. I per abordar-los hem volgut comptar amb persones i col·lectius que estan treballant aquestes temàtiques sobre el territori, des del Sindicat d’Habitatge de Sant Andreu o la Xarxa de Suport Mutu de la Trinitat Vella fins al col·lectiu d’advocades Arrels. Elles, des de la seva experiència, aportaran el seguit de coneixements, perspectives i bagatges necessaris per ajudar-nos a resistir aquest embat de manera digne i col·lectiva.

Desitgem, a més, que aquesta tanda de formacions, sigui seguida per altres formacions i que això pugui generar una llavor per a seguir formant-nos i dotant-nos dels coneixements i fonaments que ens calen per l’exercici dels nostres drets i per encarar plegades l’embat.

Programació:

Pots inscriure’t fent clic aquí.

Salut, harmonia i suport mutu!

Configuració de cookies


Tanca Més informació