Actualitat

Comunicat: Sobre el cicle ‘Quatre de Fresques’ i la reobertura de l’Ateneu

Estimades amigues harmòniques,

Després de la decisió de tancament preventiu de l’Ateneu, us volem comunicar que hem obtingut resultats mèdics que descarten la presència de covid-19 entre les persones treballadores de l’equip de l’Ateneu i el bar La Tempesta.

Tot i la tristesa davant la interrupció del Quatre de Fresques i el neguit d’estar aprenent com gestionar de manera prudent i responsable una situació que ens ve de nou, estem molt contentes d’anunciar que demà dilluns 6 de juliol reobrim l’Ateneu.

Agraïm profundament les mostres de suport i interès, així com el respecte i les cures que tantes de vosaltres ens heu fet arribar. Mentre, sovint, la desinformació i els rumors s’estenen en moments de neguit, l’Ateneu volem contribuir a unes maneres de comunicar i fer compromeses i responsables.

Malauradament, entenem que el context incert en què ens trobem, ens posarà a prova més vegades, i confiem que entre totes anirem aprenent maneres per un millor equilibri que garanteixi alhora tant la seguretat i salut col·lectives com la presència i funcionament del projecte de L’Harmonia a Sant Andreu.

Salut i… Quatre de Fresques!

PROGRAMACIó

Dimecres 8 de juliol a les 20h | Veil
Dijous 9 de juliol a les 20h | Ginestà
Dimecres 22 de juliol a les 20h | Lia Sampai
Dijous 23 de juliol a les 20h | X. Torrents (Musical Prescription Crew)

Configuració de cookies


Tanca Més informació