Actualitat

Reobrim!

Ja fa tres mesos que l’Ateneu va tancar les portes per la Covid-19. Durant aquest temps, hem estat reflexionant sobre com, en situacions de crisi i de condicions materials adverses, les conseqüències socioeconòmiques recauen en la població més vulnerable i els sectors laborals més desprotegits, tot accentuant els processos d’aïllament que pateixen moltes persones. També, sobre quines mesures i línies de treball comunitàries ens convenen per pal·liar i revertir al màxim l’impacte d’aquest nou embat.

A partir del 15 de juny hem tornat a la presencialitat per tal d’acondicionar l’Ateneu segons les mesures sanitàries per obrir el més aviat possible. Tot i així, som aquí per ajudar-te en allò que necessitis. és per això que ens trobaràs telefònicament al 93 256 60 85 de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 21h o també a través del correu electrònic [email protected]

A partir del 22 de juny les entitats allotjades a l’Ateneu ja podreu venir a fer ús dels espais prèvia reserva a [email protected] i a partir del 29 de juny l’Ateneu obrirà les seves portes per retrobar-nos de nou amb tota la comunitat.

A partir del 30 de juny torna a obrir el bar de l’Ateneu amb les companyes de la Cooperativa La Tempesta. L’horari serà de dimarts a dissabte de 18 a 00h. 

Ja t’avancem que el juliol ve carregat de notícies. Per tal d’accedir a l’Ateneu serà obligatori l’ús de mascareta i seguir els recorreguts facilitats. A més, a l’entrada i sortida de l’Ateneu trobaràs gel hidroalcohòlic. A cada planta trobaràs un plànol amb un codi QR per tal que te’l puguis descarregar:

Tenim moltes ganes de veure’t, de retrobar-nos i de seguir teixint comunitat.

Configuració de cookies


Tanca Més informació