Actualitat

Coneixes “El racó de les entitats”? Ja en pots fer ús!

Ens fa especial il·lusió compartir amb totes vosaltres aquesta notícia, i és que arran de la darrera trobada d’entitats i col·lectius de l’Ateneu, va sortir la necessitat de crear un espai autogestionat pels diversos col·lectius on aquests poguessin comunicar els seus actes, així com un espai on poder fer demandes i ofertes.

Vam recollir la idea i a dia d’avui ja és una realitat gràcies al treball en xarxa i a la col·laboració dels diversos col·lectius i comissions. A més, ha format part del projecte l’Alba, estudiant en pràctiques del curs de dinamització comunitària, a qui estem molt agraïdes per la seva dedicació i creença en el projecte. Moltes gràcies, Alba!

Ha estat un procés participatiu on els mateixos col·lectius han decidit quina havia de ser la distribució, quin lloc havia d’ocupar a l’Ateneu així com la normativa d’ús.

Finalment, “El racó de les entitats i col·lectius” ja està inaugurat i en ús! El podràs trobar al final de tot de l’Espai Relacional, al costat de l’escenari, i inclou els següents apartats:

  • Una secció amb un calendari quinzenal, on els col·lectius poden anunciar les seves trobades, sortides, assemblees i activitats que tinguin una data tancada.
  • Una secció d’oferiments, on els col·lectius poden posar a disposició de la comunitat recursos que tenen, ja sigui des de material (equipament de cuina per la realització de dinars i sopars populars, per exemple), a humà (persones que s’ofereixen a donar un cop de ma en alguna activitat).
  • Una secció de demandes, on els col·lectius poden sol·licitar algun tipus d’ajuda per alguna activitat concreta, com per exemple, persones voluntàries per ajudar a muntar un acte, fins a necessitats materials.

El funcionament és molt senzill! Al taulell d’informació disposem dos tipologies d’imans disponibles i retoladors de guix líquid per escriure i poder esborrar-ho després. L’iman per anotar les activitats quinzenals és de color verd i l’iman per l’apartat de cerquem i oferim és de color taronja.

La pissarra és autogestionada pels col·lectius de l’Ateneu, qui són els encarregats de treure els imans un cop la informació ja ha quedat desactualitzada.

Pots consultar aquí les normes d’ús d'”El Racó de les entitats”!

Vista’ns al taulell d’informació i dona vida al Racó de les entitats!

Configuració de cookies


Tanca Més informació