Actualitat

Marxem però seguim acollint activitat de suport mutu veïnal

Arribem a l’agost després d’uns mesos on hem viscut una autèntica muntanya russa. Un any que començàvem amb molta il·lusió i que al març vam continuar amb incertesa però també cuidant-nos, fent comunitat i amb voluntat de continuar aprenent plegades sobre què fem i, sobretot, com ho fem.

Hem apostat per ser un agent facilitador d’eines formatives i hem compartit coneixement d’accés lliure, que encara trobaràs disponible a l’apartat de cursos i tallers de la nostra pàgina web. Hem pogut gaudir de dos dels concerts del cicle ‘Quatre de Fresques’. Hem vist com la cultura que no aporta un benefici econòmic directe, no interessa.

Aquest agost l’equip tècnic marxem i l’Ateneu quedarà tancat al públic. Però ho fem amb el convenciment d’acollir activitats de suport mutu veïnal i pensant que en una època que pinta complicada per la cultura i l’associacionisme, serà imprescindible posar en valor el suport mutu i les xarxes. És per això que estarà en funcionament el banc d’aliments de StAP Social els dimarts i dijous de 9 a 10h. 

L’Ateneu L’Harmonia així com l’espai del bar gestionat per les companyes de la Cooperativa La Tempesta, romandrà tancat de l’1 al 31 d’agost, ambdós inclosos.

Ens veiem a partir de l’1 de setembre amb les piles ben carregades d’energia per seguir fent allò en el que creiem: cultura comunitària i de proximitat, allunyada de lògiques capitalistes i precaritzades.

Bon estiu i fins la tornada!

Configuració de cookies


Tanca Més informació