Actualitat

Per què fem cursos i tallers?

A l’Ateneu L’Harmonia ens fa especial il·lusió presentar les activitats formatives i d’aprenentatge comunitari que tenim preparades per aquesta tardor.

No volem passar per alt les incerteses i neguits dels darrers temps i dels temps que corren. Amb tot, l’Ateneu apostem per ser un agent facilitador d’eines perquè ens seguim formant des de les nostres respectives situacions i vulnerabilitats.

Per això, la Comissió de Cursos i Tallers i l’assemblea Gestora de l’Ateneu L’Harmonia hem treballat en una proposta formativa orientada a promoure el fet de cuidar-nos des d’una perspectiva comunitària i la creació d’espais col·lectius on dotar-nos d’eines de transformació de la realitat que ens envolta. Desitgem un escenari que permeti la realització dels cursos i tallers sense incidències, però no podem obviar que caldrà anar seguint la situació i mantenir atenció a possibles canvis de plantejament.

Per totes suposa un esforç adaptar-nos a noves maneres de relacionar-nos i d’estar compromeses amb la prevenció i la salut pública. Des de L’Harmonia apostem per corresponsabilitzar-nos i per facilitar les mesures recomanades que vetllin per la salut col·lectiva, alhora que treballem per tal que les accions formatives que oferim siguin inclusives, accessibles, participatives i tinguin un retorn social que fomenti els vincles associatius de Sant Andreu.

Busquem fer de la tardor una oportunitat per cultivar llavors de reflexió, pensament crític, benestar i transformació social, així com per reconnectar-nos i vincular-nos amb l’entorn, les altres i nosaltres; a través d’una mirada atenta, creativa i compromesa, des d’un posicionament en favor d’unes vides sostenibles socialment, econòmicament i ambientalment.

La programació de cursos i tallers té en compte l’atenció a les necessitats de grups i col·lectius diversos, amb clara consciència d’ampliar i cuidar la participació de les persones. Apostem perquè la programació dels cursos i tallers de l’Ateneu sigui fruït de les inquietuds quotidianes, plurals i diverses del teixit de Sant Andreu.

Us convidem a ser part activa en aquest projecte col·lectiu, tant en l’assistència als cursos i tallers, com als espais i òrgans de participació i de presa de decisions de l’Ateneu. Teniu les portes obertes de L’Harmonia i de la comissió de Cursos i Tallers.

Esperem que els gaudiu!

Configuració de cookies


Tanca Més informació