Actualitat

Reanomenem els espais de l’Ateneu L’Harmonia!

En el darrer Espai Ateneu del passat 21 de juny de 2017 vam obrir el procés participatiu per a canviar els noms als espais de l’Ateneu. A hores d’ara, la majoria d’espais de l’Ateneu responen a noms neutres (Aula 11, Taller 15, Despatx 3, etc). Des de fa molts mesos creiem que seria interessant donar-los noms més significatius, amb els que ens puguem identificar.

El procés de presentació de propostes de nom i la seva votació popular respon a la necessitat que siguin els veïns i veïnes, les persones compromeses amb projectes socio-culturals i tothom que hi estigui interessat/da, aquells qui puguin decidir quin nom tindran els diferents espais de l’Ateneu.

A partir del passat Espai Ateneu, vam obrir una comissió de treball que tractés aquest tema, qui va decidir obrir un procés participatiu. Des d’avui mateix ja pots participar i fer-nos propostes de noms per reanomenar els espais de l’Ateneu, a través d’aquest formulari online o el formulari que trobaràs físic al taulell de l’Ateneu.

Un cop finalitzat el termini de recepció de propostes, el jurat compost per Montse Tarré, en representació de l’Associació de veïns de Sant Andreu de Palomar, l’Eduard Ariza, membre de FANJAC, entitat que participa a L’Harmonia, i Pilar Magdalena, en representació de la Federació d’entitats socioculturals i de lleure de Sant Andreu de Palomar es reuniran per deliberar els resultats.

Terminis del procés:

  • Publicació de les bases: Dilluns 30 d’octubre.
  • Recollida de propostes: Des del dilluns 30 d’octubre al divendres 10 de novembre, ambdós inclosos.
  • Procediment a seguir: Dimecres 15 de novembre (Espai Ateneu).
  • Publicació dels resultats: Dimecres 17 de gener a les 19.30h. Post posat per motius organitzatius. Ben aviat us donarem nova data!
  • Realització del canvi físic dels noms: Pendent de confirmació

Per consultar les bases del procés pots fer clic en el següent enllaç: bases_proces_participatiu_canvi_noms_ateneu_harmonia_sant_andreu