Actualitat

Alegria és Festa Major!

Com bé sabeu, la Festa Major de Sant Andreu de Palomar és una festa d’hivern. A L’Harmonia hem preparat una programació cultural que ens farà entrar en calor tot i que el mercuri del termòmetre hagi començat a davallar. Us animeu a descobrir-la?

Les protagonistes de l’acte encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major d’enguany  seran les cooperatives d’habitatge en cessió d’ús i la masoveria urbana, on en una xerrada explicarem com aplicar models alternatius d’accés a l’habitatge tot posant exemples pràctics de Sant Andreu.

La música tindrà un paper destacat a la Festa Major de l’Harmonia. Dijous 30 de novembre serà el torn del jazz, on els alumnes del Taller de Músics seran els encarregats de posar la banda sonora a L’Harmonia amb la Jam Session. Divendres 1 de desembre serà el torn del soul i el R&B amb The Scarlet’s & The Femme Soul Band, qui descarregaran les seves enèrgiques veus i música acompanyades d’una sessió amb el DJ Nittah per finalitzar la vetllada. Dissabte 2 de desembre al matí serà el torn pels més menuts de casa amb l’Orelletes. En aquesta ocasió els Balkumbia tenen preparada una proposta musical que combina músiques d’arreu del món que de ben segur que ens sorprendrà. Dissabte a la nit el projecte engegat per la Mabel ens farà moure l’esquelet a ritme de La Flor del Otro, acompanyada del DJ Xavi Torrents.

Pel que fa a les arts escèniques, dimarts 5 de desembre acollirem el cabaret de circ on no hi faltarà l’humor. I el dijous 7 de desembre la Cia.”La Rateta ja no escombra l’escaleta” ens presentarà el seu disc i show “Carinyo, t’he d’explicar una cosa“, un espectacle on el fil conductor és la família. Tot un viatge per les contradiccions, les vergonyes i el tabús que apareixen a la vida dels adults.

La cloenda de la Festa Major de L’Harmonia anirà a càrrec del cantautor Pau Blanc, alumne també del Taller de músics, qui ens oferirà un vermut musicat el dissabte 9 de desembre, dins del cicle enciSAT!

> Dijous 30 de novembre, 19.30h – Xerrada: Cooperatives d’habitatge en cessió d’ús i la masoveria urbana
> Dijous 30 de novembre, a les 20h – Jam session amb Taller de Músics
> Divendres 1 de desembre, a les 22h – Concert amb The Scarlet’s & The Femme Soul Band + Dj Nittah
> Dissabte 2 de desembre, a les 12h – Concert infantil, Orelletes amb Balkumbia
> Dissabte 2 de desembre, a les 22h – Concert amb La Flor del Otro + Dj Xavi Torrents
> Dimarts 5 de desembre, a les 22h – Cabaret de circ
> Dijous 7 de desembre, a les 22h – Concert teatralitzat amb “La rateta ja no escombra l’escaleta”
> Dissabte 9 de desembre, a les 12h – Vermut musical amb Pau Blanc (enciSAT!)

Evidentment, la Festa Major no comença ni acaba a l’Harmonia. Són centenars les propostes que ofereixen les entitats i els col·lectius del nostre poble. Podeu consultar-les a la web de la Comissió de Festes.

Visca Sant Andreu i visca la Festa Major!

La fotografia utilitzada pel cartell pels actes de Festa Major de L’Harmonia és de DGC  fotografia.

Configuració de cookies


Tanca Més informació