Actualitat

8M: Vaga general feminista

El proper 8 de març l’Ateneu L’Harmonia romandrà tancat amb motiu de la vaga general feminista, donant suport així a les diverses convocatòries de lluita i reivindicació arreu del territori.

Som conscients que hem de corresponsabilitzar-nos i visibilitzar els feminismes cada dia. Per això, com espai de gestió comunitària en permanent construcció, estem mirant els diversos rols i dinàmiques que es donen als espais de l’Ateneu, mirant com podem fer-ho visible des de la programació cultural transformadora i treballant en la prevenció de violències.

En paraules de Mar Vallecillos, les violències i agressions masclistes no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem.

Tot seguit us compartim les activitats organitzades pel Comitè de Vaga del 8M de Sant Andreu així com les que organitzem des de la Comissió de Programació de l’Ateneu al cicle “Veus contra el masclisme“, a les que us convidem a sumar-vos-hi de manera activa.

Salut i lluita!

Configuració de cookies


Tanca Més informació