Actualitat

Justícia per Soulayman

La matinada del 27 al 28 de novembre, en el marc de la passada Festa Major, en Soulayman, un jove com podria ser qualsevol dels qui avui esteu llegint aquest text, va ser assassinat a la pl. de Can Fabra. A banda d’aquesta terrible i irreparable desgràcia, la família va haver de suportar la lentitud de la justícia, la passivitat i inacció per part de les administracions a l’hora de comunicar-ho o prendre mesures al respecte, i el fet de veure com es filtraven vídeos de la brutal agressió.

Dit això, des de l’Ateneu L’Harmonia i Diables de Sant Andreu crèiem molt necessari la realització d’un acte de record, però també per fer autocrítica i reconèixer l’error de no haver actuat abans, per mostrar el nostre respecte i escalf a la família i amics de’n Soulayman, per oferir-los tot el nostre suport i recolzament en el que faci falta, per homenatjar la figura de’n Soulayman i per rebutjar i condemnar enèrgicament tot tipus de violències que es puguin donar als carrers del nostre poble.

Sant Andreu de Palomar sempre ha estat un poble lluitador i combatiu, però, si alguna cosa ens ha caracteritzat sempre, ha estat el nostre tarannà solidari, dialogant, acollidor i integrador. És per això que agraïm moltíssim l’assistència de totes les veïnes i entitats que us heu apropat avui fins aquí, perquè entenem que també considereu que l’acte era necessari i de justícia, però sobretot, agraïm infinitament la presència de la família i amics de’n Soulayman.

Aquí ens teniu: Sant Andreu sempre us rebrà amb els braços oberts.

Configuració de cookies


Tanca Més informació