Actualitat

Convocatòria pel cicle “I avui, també!”

Què és “I avui, també!”?

És un cicle que va més enllà del 8 de març i del 25 de novembre. Un espai on acollim els coneixements i les vivències de dones, bolleres i trans en clau d’humor i reivindicació. Tindrà lloc el 8 de cada mes, excepte diumenges i festius. 

Una proposta que neix amb la necessitat i voluntat de transversalitzar els feminismes els 365 dies de l’any. Com a espai de gestió comunitària en permanent construcció i revisió volem corresponsabilitzarnos, reflexionar sobre com fem les coses, a què i a qui donem altaveu. Volem treballar per als i des dels feminismes. Aquells que tenen en compte la mirada interseccional. Volem visibilitzar els discursos, experiències, coneixements i vivències fets per dones, bolleres i trans. 

Què busquem?

Dones, bolleres i trans que vulguin compartir els seus coneixements o vivències en clau feminista i d’humor. 

Ens interessen moltes temàtiques i tot el que puguis aportar. Ens agradaria donar altaveu a temes tan diversos com els còmics, les cultures, les cures, la restauració, les violències, les famílies, les maternitats, les enginyeries, els videojocs, els lideratges en femení, la sobirania alimentària, l’educació, l’antifeixisme, les sexualitats, les energies, les joves, la gent gran, la gordofòbia, els drets laborals, la sanitat o l’habitatge. Entre tants altres. Només quedaran fora de la convocatòria totes aquelles propostes que siguin discriminatòries des de la mirada interseccional o tinguin un caire partidista, feixista i militarista. 

El format pot ser el que vulguis, un monòleg o una xerrada. Pot incloure alguna performance o no. 

Els projectes seleccionats es distribuiran entre divendres 8 de juliol, dijous 8 de setembre, dissabte 8 d’octubre i dimarts 8 de novembre. Si ja ens indiques al formulari quin dia tens disponibilitat a priori (res tancat, però així ens podem fer una idea aproximada), serà genial. L’horari serà de tarda / vespre. 

Oferim una remuneració de 100€ + IVA per monòleg així com adaptar-nos, en la mesura que sigui possible, a la producció que proposis. 

Vols ser una de les candidates al projecte “I avui, també!”? És molt senzill. Només cal que omplis aquest formulari (prometem que és molt senzill!). 

Tens temps per participar-hi fins a les 23.59 h del dia 22 de maig de 2022. Pots presentar més d’una proposta. 

Per a la resolució de dubtes sobre la convocatòria pots escriure a [email protected], contactar-nos via xarxes socials o trucar-nos al 93 256 60 85.

Configuració de cookies


Tanca Més informació