Actualitat

Oferta laboral. La Cooperativa La Tempesta busca una persona cuinera!

La Tempesta som una cooperativa sense ànim de lucre que gestiona el bar-cafeteria de l’Ateneu L’Harmonia, espai comunitari a Sant Andreu de Palomar. Treballem des de la perspectiva de l’economia social. Abans de continuar llegint, has de saber que tant a l’equipament com a la nostra cooperativa no es permeten actituds feixistes, masclistes, racistes, homòfobes o que, en general, ataquin els drets de cap persona.

Venim oferint un menú de migdia de dimarts a divendres amb un públic variable entre 30 i 60 persones diàries. Necessitem cobrir una vacant temporal d’una baixa per malaltia per un temps indeterminat (ens agradaria ser més concretes però ens és impossible ara mateix).

Busquem una cuinera o cuiner capaç d’idear i dur a terme el menú (amb ajuda d’una persona tots els dies i d’una altra persona a pica i postres els dies forts). S’encarregaria també de gestionar les comandes. Ens interessa una persona solvent, organitzada i responsable. Oferim i també demanem un ambient de treball amable i respectuós.

Posarem a la teva disposició exemples del menú que fem, encara que esperem que realitzis un menú amb el que et sentis còmoda. Habitualment oferim tres primers, tres segons i entre tres i cinc postres. En totes les categories hi ha alguna oferta vegetariana i vegana o veganitzable.

L’horari és de 08.30 h a 17.00 h de dimarts a divendres. Negociable afegir el dissabte al matí si necessites arribar a les 40 hores. La retribució per a la jornada completa de 40 hores és de 1.409€ nets. Totes les persones de la cooperativa (siguin o no sòcies) cobrem el mateix (en funció de les hores treballades).

Una vegada acabada la substitució podria haver-hi continuïtat en un lloc diferent segons et (i ens) interessi.

DEMANEM:
– Experiència de 2-3 anys en lloc similar.
– Capacitat per a incorporar oferta vegana variada i de qualitat al menú.

VALOREM:
– Coneixements en fusió asiàtica (no imprescindible).
– Experiència i interès en economia social i/o cooperativisme.

Si creus que pots encaixar en aquest perfil, t’animem a enviar-nos una carta breu de motivació i el teu currículum a [email protected] abans del 4 de gener. Incorporació immediata.

Moltes gràcies pel teu interès.

Configuració de cookies


Tanca Més informació