Actualitat

Per què fem cursos i tallers?

L’hivern és una estació de recolliment i, alhora, de caliu. Des de la Comissió de Cursos i Tallers i l’assemblea Gestora de l’Ateneu L’Harmonia us presentem una nova proposta de cursos i tallers per seguir creant espais col·lectius amb l’objectiu de dotar-nos d’eines formatives, d’expressió, benestar i transformació de la realitat que ens envolta, en comunitat i omplint de vida aquest equipament de proximitat.

Carregades d’il·lusió, presentem diferents activitats formatives i d’aprenentatge comunitari per acompanyar els processos personals i col·lectius en els mesos que venen. Propostes que faran de l’hivern una oportunitat per connectar-nos i vincular-nos amb l’entorn, les altres i nosaltres; a través d’una mirada atenta, creativa i compromesa, des d’un posicionament en favor d’unes vides sostenibles social, econòmica i ambientalment.

Ens allunyem de concebre la cultura i l’oci com a elements de consum mercantilista i treballem per tal que les accions formatives que oferim siguin inclusives, accessibles i participatives i tinguin un retorn social que fomenti els vincles associatius de Sant Andreu.

Per això, la programació de cursos i tallers té en compte l’atenció a les necessitats de grups i col·lectius diversos, amb clara consciència d’ampliar i cuidar la participació de les persones. Així, apostem perquè la programació dels cursos i tallers de l’Ateneu sigui fruït de les inquietuds quotidianes, plurals i diverses del teixit de Sant Andreu.

L’Ateneu no és un espai de professionalització sinó un projecte comunitari que aposta per formacions que cultiven llavors de reflexió, pensament crític, benestar i transformació social. 

Us convidem a ser part activa en aquest projecte col·lectiu, tant en l’assistència als cursos i tallers, com als espais i òrgans de participació i de presa de decisions de l’Ateneu. Teniu les portes obertes de L’Harmonia i de la Comissió de Cursos i Tallers.

Esperem que els gaudiu!

 

Configuració de cookies


Tanca Més informació