Actualitat

Reivindiquem el Carnestoltes: reivinditoltes harmònic

I perquè, Carnestoltes?

Carnestoltes és una festa popular i pagana tradicionalment basada en sàtira, la disbauxa i l’exercici de posar en qüestió i criticar la normativitat establerta. I aquest any tan atípic, a més coincideix amb unes eleccions que, enmig d’un context descabellat de crisi i emergència, han estat imposades a cop de decret judicial. 

Voleu dir que ara és moment de festes? 

Igual que sempre és bon moment per mobilitzar-se, des de l’Ateneu L’Harmonia apostem perquè sempre és bon moment per qüestionar les estructures i institucions que ens volen amb vides escapçades i per això us proposem participar a la setmana del Reivinditoltes harmònic. 

Participar? Si no podem fer res i els ritmes productivistes ens ofeguen… Sense excuses ni permís, us animem a gravar-vos o escriure uns versots, rimes en vers amb contingut reivindicatiu, i penjar-ho a les xarxes socials amb l’etiqueta #Reivinditoltes 

D’acord, però el Carnestoltes no va de disfresses?

Com us vestireu per reivindicar la biodiversitat, la defensa del dret a l’habitatge, el suport a les treballadores del sistema sanitari, les cures o l’economia social i solidària? Quantes de vosaltres us animeu a disfressar-vos d’alternativa del virus del capitalisme -alies monarquia, capitalisme, especulació? 😉 – Esperem amb candeletes veure què en resulta de posar a prova la vostra imaginació. Si participeu a distància, recordeu que podeu penjar les vostres fotografies a les xarxes socials utilitzant l’etiqueta #Reivinditoltes. I si teniu dubtes, podeu trucar-nos, escriure’ns un correu o fer-nos una visita, que també tenim ganes de veure-us.

I ep, què hi guanyeu vosaltres en tot això, us preguntareu?

Des de l’Ateneu us tornem la pregunta, és que teniu alguna idea esbojarrada millor per recordar aquest Carnestoltes? A més, des de la cooperativa La Tempesta, les gestores del bar de l’Ateneu, potser tenen alguna sorpresa preparada… (quin spoiler, eh?) 

Durant tota la setmana us animem a estar a l’aguait a les nostres xarxes socials, a fer volar la imaginació, venir disfressades i tastar les sorpreses gastronòmiques al bar de l’Ateneu, gràcies a la complicitat de La Tempesta! 

Configuració de cookies


Tanca Més informació