Actualitat

#TallersConfinats

Des de l’Ateneu L’Harmonia desitgem que estigueu el millor possible dins d’aquesta situació atípica d’excepcionalitat. Som conscients que aquesta situació és estranya per a totes i especialment difícil per algunes. El context és incert i no sabem quan podrem tornar a obrir amb condicions òptimes per la realització d’activitats culturals i tallers. 

Degut al tancament de l’Ateneu i la crisis sanitària derivada de la Covid-19, hem pres la decisió de passar la programació de cursos i tallers prevista per primavera a la tardor

Alhora, apostem per seguir sent un agent facilitador d’eines formatives perquè seguim aprenent des de les nostres respectives situacions i vulnerabilitats, en aquest escenari de confinament, tot i el procés de desescalada. 

Per això, hem decidit compartir coneixement en aquest període convuls. En obert i d’accés lliure, a l’apartat de tallers de la web de l’Ateneu hi ha publicats materials d’alguns cursos que esperem que us siguin d’interès. Hi trobareu una pila de vídeos i estem a l’espera de rebre’n més per ampliar les propostes a fer des de casa. A mesura que els rebem, anirem publicant-los. Ho fem posant en valor els processos que sostenen les condicions de vida i amb voluntat de cuidar-nos des d’una perspectiva comunitària, entenent, alhora, que és moment de rebaixar ritmes i no reproduir lògiques productivistes.

Així mateix, som conscients de les implicacions i els greuges socioeconòmics que es desprenen de la situació actual, greuges que ens preocupen i dolen. Per això, hem treballat en generar fórmules que minimitzin les afectacions dels perjudicis econòmics de la situació. Ho pensem així per potenciar la reflexió, consciència i corresponsabilitat col·lectiva de cara als impactes derivats de l’actual i potencial crisi

Cuidem-nos, cuidem-vos.

 

 

Configuració de cookies


Tanca Més informació