Actualitat

Torna La Tempesta!

Som La Tempesta: per qui no ens conegui encara, la cooperativa sense afany de guany que portem la gestió de l’espai relacional i la cafeteria de l’Ateneu L’Harmonia. Volem donar-vos a conèixer que tornarem a obrir les portes, per fi, el dimarts 24 de novembre. Per això, us demanem si us plau:

  • De moment, el màxim de persones permès en cada taula és de quatre.
  • La distància entre taules ha de ser de dos metres.
  • L’ús de la mascareta dins l’Ateneu és estrictament obligatori.

A més, ens agradaria molt que llegeixis aquesta reflexió.

A l’equip de La Tempesta Cooperativa tenim opinions personals força diverses (i això que som tres!) sobre com s’està gestionant el tema COVID-19 des dels diferents organismes governatius i sobretot al voltant de com aquestes mesures afecten les llibertats individuals i col·lectives i poden ser (o són) utilitzades com a instrument de control social. Partint d’aquesta àmplia mirada volem fer dues reflexions:

  • Ens és fàcil entendre les postures crítiques o fins i tot contràries a la normativa vigent. Dit això, heu de saber que els incompliments a la terrassa de L’Harmonia no recauen sobre les persones individuals sinó sobre les responsables de l’espai, és a dir nosaltres, amb multes que van dels 3.000 als 60.000 euros.
  • D’igual manera que podem entendre aquestes postures també entenem les contràries. En la mateixa línia que l’Ateneu, també ens agrada pensar-nos i sentir-nos com un espai ampli, inclusiu, respectuós i d’acollida, que tothom pugui percebre com a segur. Malauradament això no ha estat del tot així en alguns moments. Us demanem el mateix de sempre: aquest és el vostre espai. Feu-lo vostre. Si el voleu obert i viable si us plau ajudeu-nos a mantenir-lo així. Són molt benvingudes totes les opinions i reflexions al voltant d’aquests temes.

L’horari és de dimarts a dissabtes de 13 a 15.30h. Diumenge i dilluns estarà tancat per poder recuperar forces!

Gràcies per la vostra ajuda i comprensió.

Esperem veure-us ben aviat.

Cuideu-vos, cuidem-nos.

Salut i bons aliments!

L’equip de la Tempesta

Configuració de cookies


Tanca Més informació