Actualitat

Treballem en la inclusió

A l’Ateneu L’Harmonia i, especialment a la comissió antiestigma, estem molt contentes de poder anunciar-vos que ja hem posat en marxa el projecte de l’ ‘Oci inclusiu’.

Aquest projecte sorgeix d’una iniciativa proposada per la Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent (XAVI) i que aterra a Sant Andreu i a diferents equipaments de Barcelona. 

La Comissió Antiestigma serem l’òrgan que s’encarregarà de vetllar i procurar la finalitat del projecte, fent especial èmfasi en l’atenció i l’accés de totes. Ens qüestionarem i trencarem amb les barreres que no permeten la mobilitat i accessibilitat de les persones, ja siguin obstacles visibles en l’espai com aquells més invisibles i subtils. Aquestes tenen a veure a com atenem i acollim la diversitat, amb la clara consciència d’ampliar i cuidar el servei que oferim i la participació de les persones, tenint present la realitat d’una societat molt diversa i amb necessitats molt particulars. 

La comissió ja hi estem treballant i us volem avançar algunes de les futures línies d’actuació: personalitzar les inscripcions als cursos i tallers de L’Harmonia, donar suport a les persones treballadores i col·laboradores del projecte, adaptar i fer més accessibles els diferents espais de l’Ateneu així com les activitats ofertades.

Aviat en començarem a fer més difusió tot pensant conjuntament amb la comissió de comunicació diverses maneres de comunicar que siguin més inclusives, interpel·lant així a persones que sovint no s’hi senten. 

Tenim un gran repte: aconseguir arribar al màxim de persones possible i ser un dels equipaments referents en matèria d’accessibilitat. 

Esperem continuar treballant-hi i poder donar-vos noves notícies ben aviat! 

Configuració de cookies


Tanca Més informació