Actualitat

Per què et pot interessar el cicle Quatre de Fresques?

L’Ateneu L’Harmonia tornarà a omplir de música en directe el recinte de l’antiga fàbrica tèxtil Fabra i Coats durant quatre vesprades d’estiu, amb les actuacions de Liviana, Xicu, AIALA & ELTORNADO i Sobre Mi Gata. Els quatre concerts començaran a les 20h, seran gratuïts i comptaran amb servei de bar.

En aquesta 6º edició de Quatre de fresques hem apostat per quatre propostes musicals d’autor amb la finalitat d’apropar al públic propostes de petit format. La programació d’enguany està formada per propostes musicals on hi té cabuda tot tipus de públic; una vetllada íntima i emotiva per passar en família les nits de juliol, pensada tant per petits com grans.

Sí bé darrerament s’ha qüestionat el model de cultura que promouen grans festivals, des de L’Harmonia tenim clar la cultura que volem fer, aquella arrelada al territori, que no té un cap de cartell i on totes les artistes tenen els mateixos drets i una remuneració econòmica justa. Apostem per una cultura lliure de patrocinadors i del poder, que cuida l’entorn. Alhora pensem que és imprescindible seguir treballant mesures ambientals que frenin el col·lapse del món. La programació té la voluntat de diversificar els estils musicals, des de l’electrònica de Liviana, l’intimisme de Xicu, el R’n’B electrònic i hip hop d’AIALA & ELTORNADO, acabant amb el dub i la post-cúmbia de Sobre Mi Gata.

No creiem en el lema mediterràniament. Un mar en el que cada any s’ofeguen milers de persones en la recerca d’una vida que valgui la pena ser viscuda. Defensem el lema comunitàriament, allò que ens uneix i que construeix un nosaltres, des del que a través de les pràctiques, contribuir a la construcció d’un model de vida més sostenible.

#AlaFresca

Configuració de cookies


Tanca Més informació