Actualitat

Neix la Xarxa de Suport Mutu de Sant Andreu

La solidaritat s’activa a Sant Andreu davant la crisi del coronavirus amb la creació de la Xarxa de Suport Mutu. Davant el tancament de centres educatius, casals de gent gran i d’altres, i amb l’objectiu d’evitar l’aïllament social i l’individualisme, és imprescindible treballar per enfortir la comunitat, teixir xarxes de suport mutu, garantir la protecció d’aquelles persones i grups amb especial vulnerabilitat i defensar col·lectivament els drets socials i laborals i els serveis públics.

La Xarxa de Suport Mutu s’organitza de manera telemàtica a través de l’aplicació Telegram. S’han creat diverses comissions obertes a la seva participació.

Pel que fa a l’organització veïnal, també s’han creat 13 grups de WhatsApp en funció de les diverses àrees geogràfiques d’acció per a que les veïnes puguin detectar les diverses necessitats i comunicar-se entre elles:

Per descobrir totes les novetats de la Xarxa de Suport Mutu de Sant Andreu pots consultar la seva pàgina web fent clic aquí, pots seguir el canal de telegram o contactar-los a través del correu electrònic [email protected]

Ara més que mai, teixim una xarxa de solidaritat!

Configuració de cookies


Tanca Més informació