Actualitat

Xerrem Junts Sant Andreu

El proper 10 d’octubre engegarem el grup “Xerrem Junts de Sant Andreu” en col·laboració amb la CAL. Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana. Les sessions tindran lloc el dimarts de 18.30 a 19.45h.

Xerrem junts” és un projecte que ofereix un espai de trobada per parlar i prendre contacte amb la llengua catalana a partir de la conversa i la interacció amb persones voluntàries catalanoparlants.

Per fer realitat el “Xerrem junts Sant Andreu”, necessitem una persona voluntària que tinguin ganes de dinamitzar-lo. Per garantir l’èxit del projecte busquem una persona vinculada al territori de Sant Andreu preferiblement. Si creus en aquest projecte, tens disponibilitat els dimarts a la tarda a partir de l’octubre i t’agradaria formar part d’aquest grup aquesta és la teva oportunitat! Truca’ns i t’informarem de tot!

I si el que t’interessa és participar en aquest grup i aprendre català, les inscripcions ja estan obertes; pots venir a L’Harmonia a inscriure’t de dilluns a divendres de 10 a 22h, i dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 22h.

Configuració de cookies


Tanca Més informació