Actualitat

Aturem el genocidi a Palestina

Des de fa dies, ens costa trobar paraules per expressar la ràbia, indignació i impotència que ens recorren el cos cada vegada que ens arriben notícies de Gaza.

En aquest territori, que des de fa anys és considerat la presó a l’aire lliure més gran del món, hi viuen gairebé dos milions de persones en un règim de colonització i setge per part de l’Estat d’Israel. El “conflicte” fa dècades que dura en forma d’ocupació il·legal, apartheid i setge cap al poble palestí. En les últimes setmanes, ha escalat a unes formes de genocidi, violència i neteja ètnica que ens recorden la importància de tenir memòria i prendre partit.

Des de l’Ateneu L’Harmonia no volem ser còmplices del silenci, la desinformació ni la tergiversació mediàtica. En situacions de conflicte és especialment important contrastar les fonts d’informació perquè ens aportin el context necessari per tenir una mirada crítica i no aïllar l’opressió de l’anàlisi de la situació. 

Per això, ens sumem a les mostres de solidaritat i suport al poble palestí i signem el manifest de la manifestació unitària del dissabte 21 d’octubre a les 18h a Barcelona.

Aturem el genocidi a Palestina!


ACTUALITZACIÓ de convocatòries:

Dissabte 16 de desembre a les 17h a Pl. Universitat

Imatge

Convocatòries anteriors

CONCENTRACIÓ:

Dimecres 18 d’octubre a les 20h, a Passeig de Gràcia, 90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MANIFESTACIÓ

Dissabte 21 d’octubre a les 18h, a Jardinets de Gràcia

Configuració de cookies


Tanca Més informació