Actualitat

Records de Festa Major. I concurs fotogràfic de l’Ateneu L’Harmonia dins la Festa Major de Sant Andreu

Si t’agrada la fotografia i ets una persona amant de les Festes Majors, no et pots perdre aquest concurs!

 1. Objectiu

La comissió de comunicació inaugurem el I Concurs fotogràfic dels actes programats per l’Ateneu L’Harmonia dins la Festa Major de Sant Andreu de Palomar 2018 amb l’objectiu de fer de la festa un procés obert i comunitari en tots els seus sentits. és per això que enguany busquem la millor fotografia dels actes programats des de lAteneu LHarmonia en el marc de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar amb l’objectiu de descobrir i reconèixer treballs fotogràfics locals. La imatge guanyadora del concurs ser la imatge grfica de tota la campanya de comunicaci que realitzarem dels actes programats a L’Harmonia dins la Festa Major 2019. Deixa sortir la creativitat que portes a dins!

 1. Participació

Al concurs pot participar tothom que vulgui i de forma gratuïta presentant fotografies dels actes programats a l’Ateneu L’Harmonia dins el marc de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar 2018.

Compte! Que ara arriba tota la part burocrtica que tant ens agrada! 😛

 • En cas que la persona participant sigui menor de 14 anys la inscripció l’haurà de fer el pare, mare o tutor/a legal.
 • Cada persona podrà presentar un màxim de 5 fotografies en format digital que haurà d’enviar al correu electrònic [email protected]. (Ei, que si en vols enviar 4, no passa res!)
 • Tens temps de participar al concurs fins el dilluns 31 de desembre a les 23.59. (No cal que mengis el raïm de cap dany mentre ens envies les fotografies, organitzat una mica!)
 • Cada persona candidata haurà d’indicar al correu: (al loro!)
 1. Títol de cada fotografia
 2. Nom de l’autor/a
 3. Dades de contacte (Amb el telèfon i el correu electrònic ja va bé, sinó, com t’avisarem si guanyes?

El contingut de les imatges enviades ha de ser dels actes organitzats per L’Harmonia dins el context de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar. (Sí, sabem que ja ho hem repetit, però per si no queda prou clar pots consultar en aquest enllaç tots els actes que organitzem.)

En cas que a les fotografies hi apareguin persones menors d’edat identificables, serà necessari el consentiment per escrit del pare, mare o tutor/a legal conforme autoritza a l’infant a sortir a la fotografia.

 1. Format d’entrega

Les imatges hauran de tenir una resolució mínima de 150 ppp. (En aquest enllaç entendràs què vol dir ppp i per què es tant necessària aquesta proporció. A L’Harmonia ens agraden moltes coses, però els píxels no!)

La orientació d’aquestes haurà de ser vertical, (no horitzontal, vertical!) pensada per un format en DIN A3 (297 x 420 mm).

Les imatges s’hauran d’entregar en format digital, no seran admeses fotografies escanejades o en format paper.

 1. Consideracions a tenir en compte

En cap cas s’admetran fotografies que promoguin el sexisme, el militarisme, el racisme, el feixisme o actituds discriminatries vers algun col·lectiu i/o persones.

Les fotografies han de ser originals i exclusives dels autors/es. No han d’haver estat premiades ni publicades anteriorment.

Els drets morals dels autors/es de les fotografies queden preservats.

El jurat té el dret a considerar el concurs desert en cas que cap de les fotografies rebudes faci referència a la temàtica proposada. (Sí, recorda, els actes de Festa Major programats per L’Harmonia!)

 1. Premis i guanyador

El jurat declararà guanyadora una sola fotografia i aquesta serà l’encarregada d’il·lustrar tota la campanya de comunicació dels actes de Festa Major de l’Ateneu L’Harmonia l’any 2019.

Durant la Festa Major 2019 programarem una exposició fotogràfica a l’espai relacional amb les fotografies guanyadores i les de les 5 persones finalistes.  Ja et pots reservar les dates a l’agenda per venir a veure l’exposició! Serà del 28 de novembre al 15 de desembre de 2019.

 1. Jurat del concurs

El jurat estarà format per les següents persones:

 • Membres de la comissió de comunicació de l’Ateneu L’Harmonia
 • Una persona de l’equip de treballadores
 • Una persona de la Federació d’entitats socioculturals i de lleure de Sant Andreu de Palomar

La decisió del jurat és inapel·lable.

El veredicte del jurat es farà públic abans del 28 de gener de 2019.

El jurat contactarà amb totes les persones inscrites al concurs fotogràfic per comunicar-les el resultat, que es farà públic posteriorment.

 1. Autoria de la fotografia

Les persones autores de les fotografies mantindran la possessió dels drets d’autor/a.

Les fotografies no s’utilitzaran per finalitats comercials. Només s’utilitzarà la fotografia guanyadora per a fer-ne la campanya de comunicació i les fotografies finalistes per l’exposició, amb el consentiment exprés de les persones.

La fotografia guanyadora podrà ser utilitzada per l’Ateneu L’Harmonia per a la seva publicació i reproducció en qualsevol mitjà propi o del qual participa durant el temps que duri la campanya de comunicació (setembre – desembre 2019), a no ser que l’autor/a especifiqui el contrari, sempre especificant-ne l’autoria.

L’autor/a de la fotografia guardonada cedeix gratuïtament els drets de reproducció, distribució i comunicació pública per a l’ús de la seva fotografia exclusivament per la comunicació i publicació dels actes de l’Ateneu L’Harmonia en el marc de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar 2019.

 1. Protecció de dades

En aplicació del  Reglament Europeu de la Protecció de Dades (UE) 2016/679, del 27 d’abril de 2016, s’informa que les dades facilitades seran incloses al fitxer de l’Ateneu L’Harmonia. S’informa que hi ha la possibilitat d’exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades que ens proporcionis, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant un escrit adreçat a [email protected] (Segur que ja ho has llegit a molts llocs, però és una obligació, posar-ho!)

 1. Acceptació de les bases

La participació al concurs suposa l’acceptació total de les bases.

Visca la Festa Major i visca el poble de Sant Andreu!

 

Configuració de cookies


Tanca Més informació