Actualitat

De festa? A L’Harmonia! Que comenci la Festa Major!

Com bé saps, la Festa Major de Sant Andreu de Palomar és una festa d’hivern. A L’Harmonia hem preparat una programació cultural que ens farà entrar en calor tot i que el mercuri del termòmetre hagi començat a davallar. T’animes a descobrir-la?

Els protagonistes de l’acte encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major d’enguany seran els alumnes de l’Escola Superior del Taller de Músics, qui a ritme de jazz ens donaran la benvinguda a la Festa Major Harmònica amb la Jam Session. Continuant amb la música, dissabte 1 a les 12h els més petits de casa tenen una cita amb el concert Orelletes: James White “Experiencie”, un trio que els farà passar el migdia a ritme de funk, dance i rock! La música continuarà tenint presència a les 22h, on diversos grups musicals residents a l’Ateneu L’Harmonia ens sorprendran amb el repertori que han pogut treballar al llarg de la seva residència artística a l’Ateneu. Els protagonistes de tancar la nit de dissabte seran Pop, Gallina i les Meconio! I pel que fa a la música, ens fa especial il·lusió tancar aquestes festes amb un concert co-organitzant amb les millors companyes de viatge, la Colla Castellera Jove de Barcelona i les companyes de la Fàbrica de Creació, on comptarem amb la participació de Malestar Social, Alma Afrobeat feat Marga Mbande i EAM.

Pel que fa a les arts escèniques, divendres 30 gaudirem de l’obra de teatre “L’apagada: ni set, ni fred, ni foscor”, d’Enginyeria Sense Dronteres i dimecres 5 de novembre acollirem el cabaret de circ on no hi faltarà l’humor.

Altres actes de la programació harmònica dins de la Festa Major de Sant Andreu són el XIV Concurs de dibuix infantil el dissabte 1 de desembre a les 10.30h, organitzat pel Grup de Pintors de Sant Andreu o la Primera Cargolada Andreuenca del dissabte 1 de desembre a les 12h. *Tiquets a la venda al taulell d’informació de l’Ateneu.

Programa per dies:
> Dijous 29 de novembre, a les 20h – Jam session amb Taller de Músics
> Divendres 30 de novembre, a les 20h – Teatre “L’apagada: Ni set, ni fred, ni foscor”, d’Enginyeria Sense Fronteres i Xucrut Teatre
> Dissabte 1 de desembre, a les 10.30h – XIV Concurs de dibuix infantil
> Dissabte 1 de desembre, a les 12h – Orelletes: James White “Experiencie”  
> Dissabte 1 de desembre, a les 12h – 1a Cargolada Andreuenca
> Dissabte 1 de desembre, a les 22h – Concert amb els grups residents a l’Ateneu L’Harmonia Pop, Gallina i Meconio
> Dimecres 5 de desembre, a les 20h – Cabaret de Festa Major amb Ivernalia
> Divendres 7 de desembre, a les 22h – Concert a la Fàbrica de Creació amb EAM, Malestar Social, Alma Afrobeat feat Marga Mbande

Evidentment, la Festa Major no comença ni acaba a L’Harmonia. Són centenars les propostes que ofereixen les entitats i els col·lectius del nostre poble. Podeu consultar-les a la web de la Comissió de Festes.

Visca Sant Andreu i visca la Festa Major!

Configuració de cookies


Tanca Més informació