Actualitat

Espai Ateneu 2024: Prioritats estratègiques de L’Harmonia

Ara que L’Harmonia està a punt de celebrar el seu 10è aniversari com a Ateneu de gestió comunitària ens volem preguntar: Què ha de ser prioritari durant els propers anys? Cap a on volem anar?

Sovint, el dia a dia se’ns menja i no tenim temps per a aquestes preguntes i reflexions. Per això, volem dedicar un espai a pensar, parar un moment i agafar perspectiva, sortir de les inèrcies del dia a dia i treballar en clau de futur.  Ens proposem tenir una mirada a llarg termini per repensar i decidir plegades les idees estratègiques o prioritàries dels propers anys.

Així, us convidem a totes a ser part d’aquest procés amb l’Espai Ateneu:

Primera fase, fins al 15 de febrer: podeu respondre aquest formulari i compartir què penseu i/o què voleu que sigui prioritari!
Segona fase, del 16 al 29 de febrer: podreu participar a través d’un segon formulari i escollir les propostes que trobeu més interessants!
El dissabte 16 de març a les 10.30h posarem en comú línies de treball i mirades per a poder desenvolupar i incorporar les prioritats als processos comunitaris de l’Ateneu.
L’Espai Ateneu és un espai estratègic i de participació obert a tot el veïnat i entitats. És el lloc on es valora, es proposa i es fa créixer el projecte de gestió comunitària. Busca ser un mecanisme de participació real, d’escolta activa i presa col·lectiva de decisions, així com una porta d’entrada a persones que es volen implicar en aquest projecte comunitari.
Tot suma, digueu-hi la vostra!

Configuració de cookies


Tanca Més informació