Actualitat

Neix l’Orquestra Comunitària de L’Harmonia!

Fa un any que des de l’Arep i diversos col·lectius musicals de l’Ateneu tenim entre mans una proposta que volem tirar endavant: crear una orquestra comunitària! Volem que sigui una orquestra oberta, inclusiva i amb la participació de persones que tinguin interès cap a la música, tant professionals, com amateurs, tan i fa si tens coneixements o no en tens cap.
La idea és que funcioni com a espai musical i alhora comunitari, sense cap limitació d’edat, diversitat funcional, gènere o aptituds musicals. D’aquí en sorgiria un grup estable, que assajaria al mateix Ateneu i que com a orquestra comunitària podria fer concerts/retorns a l’Ateneu. Ara volem començar una fase de recerca de possibles persones participants, i en paral·lel, conèixer altres experiències similars que ens puguin aportar idees o maneres d’organitzar-nos.
És per això que si estàs interessada en participar-hi, et convidem a una primera trobada presencial a l’Ateneu el 18 d’octubre a les 19h. En aquesta primera trobada parlarem sobre què podem aportar cadascuna de nosaltres i sobre com ens podem organitzar.
El projecte té la voluntat de néixer lliure i sense limitacions, per a que pugui créixer en base a les necessitats i voluntat del col·lectiu que ho conformi, parant atenció i dedicant temps al procés, a la manera de com volem que funcioni i es desenvolupi.
Segons diuen la música uneix al poble, així que ja trigues a formar part d’aquesta orgia musical!

Configuració de cookies


Tanca Més informació