Actualitat

Tanquem per vacances d’estiu

Juliol ja arriba al seu final i amb ell l’Ateneu tanca per vacances del 31 de juliol al 31 d’agost, ambdós inclosos. Unes vacances anhelades que arriben després d’un dels anys més complicats per a totes les persones i que mai ens haguéssim imaginat. Un any que ens ha servit per reivindicar allò que sovint recalquem: que el suport mutu és bàsic; que els espais de trobada som imprescindibles. Que col·lectivament i amb una mirada comunitària sempre és millor.

Moltíssimes gràcies a totes les persones qui dia rere dia heu sostingut l’Ateneu; ja sigui assistint a les activitats, fent-nos una visita, participant als diversos espais de decisió, cuidant-nos o fent un beure a La Tempesta. Ubuntu, que en diríem; una paraula africana que significa “Jo sóc perquè tu ets”. Nosaltres som perquè vosaltres hi sou. Sinó no tindria sentit. Ni seria possible.

Marxem de vacances perquè necessitem descansar, agafar forces per tornar al setembre amb noves idees, projectes i empenta. Perquè necessitarem energia per continuar reivindicant i defensant tot allò en què creiem: acollida, habitatge i condicions de vida dignes per a totes les persones. Necessitarem energia per encarar el darrer trimestre de l’any, que arriba carregat d’activitats i un nou aniversari. I és que del 30 de setembre al 2 d’octubre celebrarem que ja fa 7 anys que, l’Ateneu L’Harmonia, és un somni col·lectiu, que entre totes, hem fet realitat. 

Desitgem que tingueu un bon agost i ens retrobem l’1 de setembre.

Configuració de cookies


Tanca Més informació