Actualitat

Quatre de Fresques i… segures!

Estimades amigues harmòniques,

Després de la decisió de tancament preventiu de l’Ateneu, us volem comunicar que el cicle “Quatre de Fresques” continua endavant. El bar de l’Ateneu també romandrà obert: dimarts, dimecres i dijous de 10h a 23h, divendres de 10 a 00h i dissabte de 12h a 00h.

És en aquests moments quan la gestió comunitària pren més sentit que mai. Gràcies a les diverses comissions i membres de la Federació d’entitats de Sant Andreu el cicle podrà continuar endavant. Des de l’Ateneu apostem per equilibris que garanteixin tan la seguretat i salut col·lectives com la presència i funcionament del projecte de L’Harmonia a Sant Andreu.

Agraïm profundament les mostres de suport i interès, així com el respecte i les cures que tantes de vosaltres ens heu fet arribar. Mentre, sovint, la desinformació i els rumors s’estenen en moments de neguit, l’Ateneu volem contribuir a unes maneres de comunicar i fer compromeses i responsables.

El cicle “Quatre de Fresques” fa ja sis anys. Sis anys on des de l’Ateneu L’Harmonia omplim de música en directe el recinte de l’antiga fàbrica tèxtil Fabra i Coats durant quatre vesprades d’estiu, amb les actuacions de Cine Nuria el dimecres 7 de juliol, Telewawachi Kilili el dijous 8 de juliol, Tori Sparks el dimecres 14 de juliol i Kill Fiction el dijous 15 de juliol. Quatre de Fresques és un cicle que té per objectiu donar a conèixer propostes musicals de petit format.

Els quatre concerts començaran a les 20h, seran gratuïts amb inscripció prèvia i comptaran amb servei de bar.

Per poder sostenir l’activitat amb seguretat i tranquil·litat, us demanem, si us plau, que procureu no moure les taules i cadires d’on les trobareu disposades, que si heu d’entrar a l’Ateneu recordeu posar-vos la mascareta i també que us ho passeu d’allò més bé.
Moltes gràcies per fer que espais com l’Ateneu puguem programar aquests concerts.
Salut i… Quatre de Fresques!

Configuració de cookies


Tanca Més informació