Actualitat

Quatre de Fresques i segures!

El cicle “Quatre de Fresques” fa ja sis anys. Sis anys on des de l’Ateneu L’Harmonia omplim de música en directe el recinte de l’antiga fàbrica tèxtil Fabra i Coats durant quatre vesprades d’estiu, amb les actuacions de Cine Nuria el dimecres 7 de juliol, Telewawachi Kilili el dijous 8 de juliol, Tori Sparks el dimecres 14 de juliol i Kill Fiction el dijous 15 de juliol. Quatre de Fresques és un cicle que té per objectiu donar a conèixer propostes musicals de petit format.

Els quatre concerts començaran a les 20h, seran gratuïts amb inscripció prèvia i comptaran amb servei de bar.

En aquesta 6ª edició de Quatre de fresques hem apostat per quatre propostes musicals d’autor amb la finalitat d’apropar al públic propostes de petit format. La programació d’enguany està formada per propostes musicals on hi té cabuda tot tipus de públic; una vetllada íntima i emotiva per passar en família les nits de juliol, pensada tant per petits com grans.

Per poder sostenir l’activitat amb seguretat i tranquil·litat, us demanem, si us plau, que procureu no moure les taules i cadires d’on les trobareu disposades, que si heu d’entrar a l’Ateneu recordeu posar-vos la mascareta i també que us ho passeu d’allò més bé.

Moltes gràcies per fer que espais com l’Ateneu puguem programar aquests concerts.

Configuració de cookies


Tanca Més informació