Actualitat

Harmonia… és Festa Major!

Un any més l’Ateneu participa de la Festa Major del poble amb una programació diversa i de qualitat!

El tret de sortida serà divendres 25 de novembre amb un doble concert a l’aire lliure, en un escenari situat dins del recinte de la Fabra i Coats. Hi podrem escoltar el celtic-punk dels Drinkhunters i les festives versions de La Banda Biruji! No hi haurà excuses per no ballar i fer passar el fred de finals de novembre!

Dissabte al matí és el torn per les orelles més petites de la casa: el jazz, el folk i el soul de The Taffaners protagonitzaran l’Orelletes de novembre, en un gran nou concert per gent petita. Per la tarda, el Grup d’Amics Gais LGTBI ofereixen un taller de Salut afectiva i sexual. De nit, un triple cartell que posarà de cap per avall l’Ateneu: les versions dels clàssics del rock nacional de Coalición Canalla, el show músico-teatral de Mateólika i el retorn d’una de les llegendes del punk de la Barcelona dels 80, Monstruación.

Dijous 1 de desembre, els i les alumnes del Taller de Músics encetaran la jam session i convidaran els i les assistents a empunyar els instruments i pujar a l’escenari. Divendres i dissabte, 2 i 3 de desembre, tindrem circ i teatre, amb ‘Cabaret de circ’ i ‘La rateta que escombrava la Barceloneta’.

Acomiadarem la Festa Major amb dues propostes, una de elles de gran caràcter feminista: el concert teatralitzat “Ho Femme Fatal” de la companyia Oh!Diosas i la música feminista de les andreuenques Akelarre i d’una de les cantautores madrilenyes més internacional, La Otra.

Dv 25 de novembre, 18 h – Projecció del documental sobre el refugiats: ASTRAL
Dv 25 de novembre, 22 h – Drinkhunters i La Banda Biruji
Ds 26 de novembre, 12 h – Orelletes amb The Taffaners
Ds 26 de novembre, 18 h – Salut afectiva i sexual
Ds 26 de novembre, 22 h – Coalición Kanalla, Mateólika i Monstruación
Dj 1 de desembre, 20 h – Jam session de Festa Major
Dv 2 de desembre, 22 h – Cabaret de circ
Ds 3 de desembre, 19:30h – La rateta que escombrava la Barceloneta
Dl 5 de desembre, 22h – Ho Femme Fatal
Dm 7 de desembre, 22h – Akelarre i La Otra

Evidentment, la Festa Major no comença ni acaba a L’Harmonia. Són centenars les propostes que ofereixen les entitats i els col·lectius del nostre poble.
Podeu consultar-les a la web de la Comissió de Festes.

Visca Sant Andreu i visca la Festa Major!

Configuració de cookies


Tanca Més informació