Actualitat

Convocatòria per la intervenció artística de les escales de l’Ateneu

Des de la creació de l’Ateneu vam apostar per la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental com a eixos fonamentals del projecte, i per aquest motiu, vam crear la comissió de responsabilitat ambiental per treballar-ho. Des de la comunitat Harmonia pensem que una manera d’incentivar l’estalvi energètic alhora que fomentar hàbits saludables és promoure l’ús de les escales en el nostre dia dia. 

Aprofitant aquesta iniciativa vam decidir crear un grup de treball que creés un concurs per elaborar una intervenció artística a les escales de l’Ateneu amb l’objectiu d’incentivar l’ús de les escales. 

El projecte està pensat per intervenir la paret de les escales, a una alçada de 80 cm des del terra, des de la planta 0 fins a la 3a, amb una superfície total de 51 m2 (aproximadament). 

El termini de recepció de projectes és de l’1 d’abril al 31 de maig. Els dies 25 de març a les 17h i 27 de març a les 12h es realitzarà una visita tècnica a l’espai susceptible de la intervenció artística.

Les propostes s’hauran de fer arribar de manera presencial al taulell d’informació de l’Ateneu L’Harmonia de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 21.30h; i hauran de presentar-se dos sobres per separat.

  • Sobre B: Descripció del projecte artístic, d’un màxim de 5 pàgines, incloent-hi texts i imatges. La descripció del projecte no podrà incloure cap dada de caràcter personal. Pla de producció de l’obra, amb un breu cronograma i un pressupost aproximat.

Pots consultar aquí les bases del concurs i aquí els plànols de les escales, lloc de la intervenció artística.

Molta sort!