Actualitat

Ja fa 5 anys que el somni col·lectiu s’ha fet realitat!

El mes de setembre farà cinc anys que les parets de l’edifici C de l’antiga Fabra i Coats es van omplir de somnis, d’esperança i il·lusions. Un edifici que ha acollit un projecte impulsat per la Federació d’entitats i per tot el veïnat que dia rere dia hi heu participat, aportant el vostre talent, la vostra dedicació. Han estat molts anys de reivindicació i d’aprenentatge col·lectiu. Hem estat moltes les persones que hem passat per L’Harmonia. I ho volem celebrar plegades el proper 28 de setembre.

Durant aquests mesos estem preparant col·lectivament un conjunt d’activitats pensades per totes vosaltres. Esperem veure’t i que puguem brindar plegades. Perquè tot i la resistència inicial i tots els moments viscuts l’any 2014, on als despatxos no s’entenia la gestió comunitària ni l’empoderament popular, L’Harmonia ha estat possible gràcies a tu, a la teva veïna, a tota la tribu, l’andreuenca i la de més enllà. Ha estat possible gràcies al suport de la Xarxa d’Espais Comunitaris i de la Plataforma de Gestió Ciutadana. Ha estat possible gràcies a moltes persones que volem fer visibles. Ara tenim un gran repte davant, i és que el somni col·lectiu pugui continuar viu durant molts més anys!

El 28 de setembre a les 10h donarem el tret d’inici descobrint Sant Andreu jugant. Perquè no podem concebre L’Harmonia sense Sant Andreu i tot el suport que ens ha donat col·lectivament. Hem preparat un joc on, juntes, haurem de salvar l’aniversari, ja que està en perill de no poder-se celebrar. L’ajuda de totes és imprescindible!

I com no podia ser d’altra manera, no podem concebre un aniversari sense un vermut. I és per això que comptarem amb l’actuació de Voël a les 12.30h. Un grup de joves nascut a Sant Andreu i que hem tingut la sort de poder tenir assajant a l’Ateneu a través de la residència artística 08030 creART! Format per violoncel, veu, piano, bateria, ukelele i dues ballarines, ens sorprendrà amb una proposta que combina música, poesia i dansa. Un grup que es mou entre el New Age, la balada rock i el swing.

Per tercer any consecutiu organitzarem un dinar d’aprofitament, gràcies als diversos comerços de Sant Andreu, qui ens facilitarà tot el menjar restant que no puguin vendre. Amb tot el menjar aconseguit, prepararem un dinar ben bo! Al setembre podràs aconseguir els teus tiquets al taulell d’informació de l’Ateneu. Aquests seran gratuïts. Com a novetat, i com a mesura d’estalvi ambiental, cada persona caldrà que porti el seu plat, coberts i got de casa. D’aquesta manera evitarem generar més residus.

I el quintos harmònics ja són ben conegut per tota persona andreuenca. Quin número és la parella d’aneguets? O quin any va acabar la guerra? (Si és que s’ha acabat!) De ben segur que ja saps la resposta.

A partir de les 17.30h la Cia. Kamalik ens mostrarà l’espectacle (Re)Corda, treballant durant la residència artística que ha fet a l’Ateneu. I un cop hagi finalitzat, donarem pas a l’AntiKaraoke i a la mostra de talents andreuencs. Si vols participar a l’AntiKaraoke pots apuntar-te aquí, i enviar-nos propostes de cançons i lletres. Perquè en això consisteix un AntiKaraoke: agafar cançons i convertir-les en un missatge transformador, punyent i crític. A més, també descobrirem el gran talent que té el poble andreuenc. Si vols participar a la mostra de talents pots fer-ho aquí.

Acabarem l’aniversari fent unes ballaruques i brindant amb l’Orquestra Tumultuosa.

A més, durant tot el dia:

Festa si, lluita també!

Ens hi acompanyes?

Configuració de cookies


Tanca Més informació